Freestyle workshops tijdens de vluchtelingendag van FC Emmen!

Een van de meest bijzondere opdrachten waar wij in 2022 een bijdrage aan mochten leveren. Het verzorgen van freestyle workshops en het geven van een show aan Afrikaanse en Oekraïense vluchtelingen. 

In totaal hebben we honderd kinderen het ”rondje om de wereld” aan mogen leren. Ondanks dat we elkaar af en toe moeilijk konden verstaan, hebben we gemerkt dat we allemaal wel de taal van de bal spreken! Want wat een talentvolle en energieke kinderen hebben wij trucjes mogen leren!

Luuk en Mike hebben genoten van het enthousiasme van de kinderen wat zeker ook tijdens onze show te merken was. De kinderen waren al drie uur lang druk in de weer met de gaafste skills maar waren tijdens de show aan het einde van de dag ook niet stil te krijgen! Wat een publiek! Mooi om te zien hoeveel je met de bal voor anderen kan betekenen en dat deze kinderen voor een dag even weer zichzelf konden zijn!

Ontdek meer verhalen

Wie is wereldkampioen in freestyle voetbal?

Wie is wereldkampioen freestyle voetbal? De Noor Erlend Fagerli is wereldkampioen in freestyle voetbal. Inmiddels heeft Erlend al acht wereldtitles op zijn naam staan. In

Freestyle show in Theater de Spiegel!

Freestyle show in Theater de Spiegel! Tijdens de nacht van het sportonderzoek waren Hermen en Mike aanwezig in Theater de Spiegel om een freestyle show

”Our Super Ball” docu nu online!

”Our Super Ball” docu nu online Hermen, Tim, Luuk en Mike deden afgelopen zomer mee aan het WK freestyle voetbal in Praag genaamd ”Super Ball”.