StreetSkills organiseert dit jaar het EK Freestyle Voetbal in Zwolle!

De stad Zwolle bevindt zich in de hoogste staat van opwinding, want op 8, 9 en 10 september komen de beste freestylers van Europa naar Zwolle voor het EK freestyle voetbal.. Deze euforie wordt gedeeld door niet alleen de gepassioneerde organisatoren Mike van de Streek van StreetSkills en Jakko Slot van Frontrow, maar ook door de hele gemeenschap en enkele grote partners die dit opmerkelijke evenement mogelijk hebben gemaakt.

Een belangrijke factor in het succes van het naar Zwolle halen van dit evenement zijn de indrukwekkende partnerschappen die zijn gesmeed. Grote regionale namen zoals Scania, Schagen Groep en het Hanzejaar hebben hun gewicht in de schaal gelegd en hun steun aangeboden. Dankzij deze partners is het EK freestyle voetbal niet alleen een sportevenement, maar ook een viering van samenwerking en gemeenschapszin.

Scania, een wereldleider in transportoplossingen, toont haar betrokkenheid bij lokale evenementen en gemeenschappen door dit kampioenschap te sponsoren. Schagen Groep, een toonaangevend bouwbedrijf, en het Hanzejaar, een initiatief ter viering van de rijke geschiedenis van de Hanzesteden, dragen bij aan het culturele en maatschappelijke aspect van het evenement.

Met deze partnerschappen kan Zwolle met trots de Europese freestyle elite verwelkomen in september. Het is een bewijs van de stad’s groeiende reputatie als een gastvrije en bloeiende locatie voor evenementen van wereldklasse.

Terwijl de voorbereidingen in volle gang zijn en de opwinding toeneemt, kijkt Zwolle reikhalzend uit naar de komst van freestyle voetbalfans en deelnemers uit heel Europa en deelt organisator Mike van de Streek zijn gevoelens van trots en opwinding: “Ik ben zelf nog actief als freestyler in deze geweldige wereldwijde community,” zegt Mike, “Hoe vet is het dan om de top van de freestyle wereld in je eigen stad te hebben en aan de mensen te laten zien wat voor een inspirerende sport dit is.”

Ontdek meer verhalen