Tim kwalificeert zich voor de World Finals in Nairobi!

Het afgelopen weekend was een historisch moment voor StreetSkills. Onze freestyler, Tim Hoekman, heeft zich met succes gekwalificeerd voor de prestigieuze Freestyle World Finals in Nairobi, Kenia. Wat deze prestatie nog opmerkelijker maakt, is dat Tim de online kwalificatieronde heeft weten te winnen in een epische confrontatie tegen enkele van ‘s werelds beste freestylers.

Tim, een van de grote talenten in ons StreetSkills-team, heeft afgelopen weekend de online WK-kwalificatie op magistrale wijze overwonnen. De competitie was intens en mondde uit in een heftige strijd tussen enkele van ‘s werelds meest getalenteerde freestyle voetballers. Tijdens deze online uitdaging heeft Tim met name indrukwekkende tegenstanders, zoals de Fransman Nolan, de Kroaat Matko, en de Chileen Degox, verslagen om zijn rechtmatige plaats in de finale in Nairobi te bemachtigen.

De Freestyle World Finals in Nairobi, Kenia, beloven een buitengewoon opwindend evenement te worden. Hier zullen enkele van ‘s werelds meest getalenteerde freestylers samenkomen om te strijden voor de felbegeerde titel. Tim’s kwalificatie is niet alleen een persoonlijke mijlpaal voor hem, maar ook een welverdiende erkenning van zijn onbetwiste talent en toewijding.

Bij StreetSkills zijn we ongelooflijk trots op Tim Hoekman en zijn buitengewone prestatie. De Freestyle World Finals in Nairobi zullen te zien zijn op zaterdag 25 november, live op het YouTube kanaal van de WFFA (Word Freestyle Football Association). Zijn succes is een bron van inspiratie voor jonge freestyle voetballers en een levend bewijs dat hard werk, passie en toewijding uiteindelijk tot grootse prestaties leiden.

Ontdek meer verhalen