Tweede plaats voor Hermen op het NK

Op zaterdag 28 augustus deden de beste dertig freestyle voetballers van Nederland mee aan het NK in Eindhoven. Van StreetSkills deden Mike, Hermen, Luuk, Joran en Tim mee aan het toernooi. 

Hermen, Joran, Tim en Mike wisten de groepskwalificatie te overleven en zich te kwalificeren voor de top 16. Mike en Joran gingen helaas in de top 16 ten onder. De leukste battle van de top 16 om te kijken was die van Joran tegen Tim. Na een extra ronde wist Tim de winst over de streep te trekken. 

Vlak hierna werd er gestart met de ”Best of the rest” competitie voor alle afvallers van de top 16. Na een spannende halve finale tussen Joran en Mike wist Joran uiteindelijk de finale te bereiken. Ook in de finale was Joran te sterk voor Mart en wist zo zijn eerste freestyle prijs op zijn naam te zetten!

Tim trof in de kwartfinale de regerend Nederlands kampioen Jesse die helaas nog een paar maatjes te groot was. Hermen kwalificeerde zich na een spannende kwart- en halve finale voor de finale tegen regerend kampioen Jesse. 

Jesse en Hermen stonden nu voor het derde jaar op rij in de finale van het NK. Jammer genoeg voor Hermen was Jesse ook dit jaar te sterk voor Hermen en kon zo gemakkelijk zijn titel prolongeren.

Achteraf kijken we allemaal terug op een geslaagd toernooi waarin wij trots zijn dat onze freestylers tot op het laatste moment hebben meegestreden om de prijzen en het toernooi kleur hebben gegeven! Tot volgend jaar!

Ontdek meer verhalen

Wie is wereldkampioen in freestyle voetbal?

Wie is wereldkampioen freestyle voetbal? De Noor Erlend Fagerli is wereldkampioen in freestyle voetbal. Inmiddels heeft Erlend al acht wereldtitles op zijn naam staan. In

Freestyle show in Theater de Spiegel!

Freestyle show in Theater de Spiegel! Tijdens de nacht van het sportonderzoek waren Hermen en Mike aanwezig in Theater de Spiegel om een freestyle show

”Our Super Ball” docu nu online!

”Our Super Ball” docu nu online Hermen, Tim, Luuk en Mike deden afgelopen zomer mee aan het WK freestyle voetbal in Praag genaamd ”Super Ball”.