StreetSkills weer compleet bij sv Bernardus!

Op zaterdag 4 juni ging StreetSkills met vijf freestylers naar sv Bernardus toe om spectaculaire freestyle workshops en shows te geven aan alle kinderen van deze voetbalvereniging! Sv Bernardus bestond 75 jaar en dat moest daarom natuurlijk goed gevierd worden!

Voor StreetSkills was het ook een feest. Na één jaar lang herstellen en revalideren was freestyler Joran er weer bij! Eind 2021 werd bij Joran een tumor geconstateerd in zijn ruggenmerg. Ineens stond zijn leven in het teken van zijn strijd tegen kanker. Een bizar zware tijd voor Joran waarvan wij ons geen voorstelling kunnen maken!

Dat dit kon gebeuren bij Joran deed veel met ons. Tijdens de revalidatie zagen we hoe zwaar hij het had, maar ook hoe sterk hij aan het terugkomen was. Joran heeft namelijk alles opnieuw aan moeten leren; van een stukje lopen tot een bal hooghouden, alles moest weer stapje voor stapje opnieuw aangeleerd worden. Gelukkig is Joran een strijder met een enorme winnaarsmentaliteit. Met zijn positieve instelling heeft hij een bizarsnelle revalidatie doorlopen en werkt hij nu keihard om weer terug te komen op zijn oude freestyle level!

Om na een jaar te zien hoe hij is teruggekomen is iets waar wij allemaal enorm veel respect voor hebben. Wij zijn trots om naast zo’n goede freestyler ook zo’n goede vriend in ons team te hebben! 

WhatsApp Image 2022-09-19 at 15.58.02

Ontdek meer verhalen