HET FREESTYLE VERHAAL VAN

Tim HOekman

''Door hard te werken kom ik steeds dichter bij mijn doelen. Dit wil ik de jeugd ook meegeven''

Mijn naam is Tim Hoekman en ik ben één van de freestylers van StreetSkills. Ik ben 18 jaar en ben momenteel woonachtig in IJsselmuiden. Momenteel behoor ik tot de top 8 van Nederland en de top 32 van de wereld.

“Door mijn blessure namen mensen mij minder serieus”

‘’Ik ben begonnen met freestyle voetbal toen ik 14 was. Daarvoor heb ik altijd op voetbal gezeten, totdat ik een blessure kreeg. Door deze blessure verloor ik mijn snelheid waardoor het veldvoetbal voor mij een stuk minder leuk werd. Mijn niveau op het gebied van veldvoetbal daalde enorm snel. Mensen namen me om die reden minder serieus. Daarom ben ik begonnen met freestyle voetbal.

“Ik wilde mijn omgeving bewijzen dat ik door freestyle echt iets kon bereiken”

Ik wilde een serieuze verandering maken en daarbij mezelf en mensen om mij heen bewijzen dat ik in staat was om mijn leven een positieve wending te geven door middel van het freestylen.Sinds ik dat besluit heb genomen ben ik elke dag meerdere uren aan het trainen om steeds beter te worden en steeds hogere doelen te behalen. Door de sport heb ik veel avonturen beleeft en meerdere fantastische mensen ontmoet. Ik zal zo lang als ik kan met veel positiviteit blijven doorgaan met het freestylen en ik zal altijd open staan voor nieuwe uitdagingen.

Ontdek het verhaal van

Onze freestylers

Joran Engelen

9e van Nederland

Aron Nijland

Top 8 van Nederland

Rule Your Style!