Ons eerste freestyle event bij Z.A.C. in Zwolle!

Op woensdag 23 december 2020 hadden wij als StreetSkills ons eerste event bij Z.A.C. in Zwolle. Meer dan honderd jeugdleden schreven zich in om in drie clinics training te krijgen in het freestyle en pannavoetbal van professionele freestylers.

Woensdag 23 december stond compleet in het teken van het aanleren van de gaafste freestyle trucs. Maandag 28 december werden de deelnemers geleerd hoe zij iedereen een panna konden geven. Op woensdag 30 december werd er vervolgens afgesloten met gave freestyle battles waarbij alle geleerde trucs werden laten zien in spectaculaire battles!

Bekijk hiernaast de aftermovie van dag 1 van dit event. Video gemaakt door Angelo Frans.

Ontdek meer verhalen

Wie is wereldkampioen in freestyle voetbal?

Wie is wereldkampioen freestyle voetbal? De Noor Erlend Fagerli is wereldkampioen in freestyle voetbal. Inmiddels heeft Erlend al acht wereldtitles op zijn naam staan. In

Freestyle show in Theater de Spiegel!

Freestyle show in Theater de Spiegel! Tijdens de nacht van het sportonderzoek waren Hermen en Mike aanwezig in Theater de Spiegel om een freestyle show

”Our Super Ball” docu nu online!

”Our Super Ball” docu nu online Hermen, Tim, Luuk en Mike deden afgelopen zomer mee aan het WK freestyle voetbal in Praag genaamd ”Super Ball”.