Mike leert Usain Bolt een freestyle truc tijdens College Tour!

Op 16 oktober was de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van College Tour op NPO 2. In de eerste aflevering was de ”fastest man alive” Usain Bolt te gast. Tijdens College Tour wordt er een bekendheid geïnterviewd door presentator Twan Huys die met vragen ondersteund wordt door een groot aantal studenten uit Nederland.

Zo waren Luuk en Mike hier ook te gast als student. Toen Usain Bolt in het interview liet blijken dat hij zoveel zelfvertrouwen had, dat hij elke sportchallenge van studenten uit de zaal wel kon winnen, moest Mike hem wel uitdagen voor een freestyle challenge. Zie hieronder in de video hoe dit afliep!

Ontdek meer verhalen

Wie is wereldkampioen in freestyle voetbal?

Wie is wereldkampioen freestyle voetbal? De Noor Erlend Fagerli is wereldkampioen in freestyle voetbal. Inmiddels heeft Erlend al acht wereldtitles op zijn naam staan. In

Freestyle show in Theater de Spiegel!

Freestyle show in Theater de Spiegel! Tijdens de nacht van het sportonderzoek waren Hermen en Mike aanwezig in Theater de Spiegel om een freestyle show

”Our Super Ball” docu nu online!

”Our Super Ball” docu nu online Hermen, Tim, Luuk en Mike deden afgelopen zomer mee aan het WK freestyle voetbal in Praag genaamd ”Super Ball”.