Mike beklimt hooghoudend de Mont Ventoux tegen kanker!

Op 1 en 2 september deed Mike mee aan Groot Verzet Tegen Kanker. Dit om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. 

Dit deed Mike namens de Tobias Sybesma Foundation uit Zwolle. Deze foundation zet zich in voor de strijd tegen hersenstamkanker onder de jeugd. Hersenstamkanker is voor kinderen namelijk nog niet te genezen. 

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen heeft StreetSkills samen met de Tobias Sybesma Foundation er een bizarre challenge aan gekoppeld. Namelijk; niet alleen fietsend, maar ook hooghoudend met de bal de Mont Ventoux op klimmen!

Op 1 september heeft Mike daarom de laatste 7 kilometer van de Ventoux opgelopen al hooghoudend met de bal. De dag erna heeft Mike hem opgeklommen met de fiets. Een bizarre challenge die uiteindelijk met heel Team Tobias veel geld op heeft geleverd. Meer dan 30.000 euro is gedoneerd voor kankeronderzoek!

StreetSkills wil iedereen bedanken voor de steun en donaties. Volgend jaar zijn wij er weer bij!

Voor wie nieuwsgierig is naar hoe deze tweedaagse eruit zag, is hieronder een video te vinden waarin Mike al hooghoudend deze mythische berg beklimt met de bal!

Ontdek meer verhalen

Wie is wereldkampioen in freestyle voetbal?

Wie is wereldkampioen freestyle voetbal? De Noor Erlend Fagerli is wereldkampioen in freestyle voetbal. Inmiddels heeft Erlend al acht wereldtitles op zijn naam staan. In

Freestyle show in Theater de Spiegel!

Freestyle show in Theater de Spiegel! Tijdens de nacht van het sportonderzoek waren Hermen en Mike aanwezig in Theater de Spiegel om een freestyle show

”Our Super Ball” docu nu online!

”Our Super Ball” docu nu online Hermen, Tim, Luuk en Mike deden afgelopen zomer mee aan het WK freestyle voetbal in Praag genaamd ”Super Ball”.