Met zes freestylers naar
DOS Kampen

Na een aantal weken van het promoten van de freestyle dag bij DOS Kampen was het op zaterdag 11 april zover. Met meer dan honderd deelnemers gingen Hermen, Luuk, Joran, Tim, Caspar en Mike aan de slag om de kinderen de leukste freestyle skills te leren.

Als eerste leerde elk deelnemer hoe zij zelfstandig de bal in de nek konden leggen. Daarna werd verder gegaan met de lowers. Hier leerde iedereen een aantal gave combinaties en trucs zoals de crossover en de around the world. Aan het eind van de workshop leerde elke deelnemer nog trucjes vanuit de sitdowns en slote de freestylers af met een spectaculaire show voor alle honderd deelnemers!

Ontdek meer verhalen

Wie is wereldkampioen in freestyle voetbal?

Wie is wereldkampioen freestyle voetbal? De Noor Erlend Fagerli is wereldkampioen in freestyle voetbal. Inmiddels heeft Erlend al acht wereldtitles op zijn naam staan. In

Freestyle show in Theater de Spiegel!

Freestyle show in Theater de Spiegel! Tijdens de nacht van het sportonderzoek waren Hermen en Mike aanwezig in Theater de Spiegel om een freestyle show

”Our Super Ball” docu nu online!

”Our Super Ball” docu nu online Hermen, Tim, Luuk en Mike deden afgelopen zomer mee aan het WK freestyle voetbal in Praag genaamd ”Super Ball”.