Hermen in top 4 bij
Masters of Movement

Hermen deed mee aan Masters of Movement in Amsterdam. Masters of Movement is een freestyle competitie waarbij er voornamelijk gejureerd wordt op originaliteit en gezocht wordt naar de freestyler die het meest uniek kan bewegen met de bal! Een competitie die Hermen erg goed ligt.

Na een eenvoudige groepsfase mocht Hermen battelen tegen Mohamed Akbari uit Iran. Hij behoort tot de top 16 van de wereld. Een lastige tegenstander dus. Hermen wist uiteindelijk nipt te winnen van Akbari. Bekijk hiernaast de video van deze spannende battle.

 

In de halve finale mocht Hermen aantreden tegen Mathieu uit Frankrijk. Ook een freestyler die al lange tijd meedoet in de top van het freestyle voetbal! Ook tijdens deze battle lag het niveau dicht bij elkaar. Uiteindelijk ging de Fransman er met de winst vandoor. Hiernaast is de video te vinden van deze halve finale battle!

De finale van het toernooi ging uiteindelijk tussen Mathieu uit Frankrijk en Aki uit Japan. Twee hele creatieve en originele freestylers met veel eigen bedachte bewegingen. Bekijk hiernaast de finale battle van Masters of Movement!

Ontdek meer verhalen